Pienen prinsessani täyttää tiistaina kolme vuotta ja tänään juhlimme synttäreitä. Nyt seuraakin muutama synttäriherkkupostaus, kuten jo aiemmin vähän lupailin :) Osa tulee ajastettuna... Ei makiaa mahan täyeltä ;)

Tämä on yksi lempiohjeitani, helppo ja nopea resepti tehdä jotain todella hyvää. Ja variaatioita on monia. Omistan Myllyn parhaiden Reseptiklubi kansion, jossa on hyviä ohjeita erilaisille herkuille. Ja sieltä joskus bongasin tämän muffinireseptin. Ja mikä parasta muuten, tässäkään ei tarvita mitään vempeleitä, kulho ja puinen haarukka/lasta riittää :)

Suklaiset muffinit

3½ dl vehnäjauhoja

2 dl sokeria

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 dl kermaa

2 munaa

100 g juoksevaa margariinia (pullo)

1 dl vahvaa kahvia

3 rkl kaakaojauhetta

4 - 5 vadelmajogurttisuklaapatukkaa

Sekoita kuivat aineen keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen (paitsi suklaa). Pullomargariinin tilalla voi käyttää muutakin rasvaa, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Laita muffinivuokien pohjalle pieni kerros taikinaa sitten palanen vadelmajogurttisuklaata ja päälle vielä lisää taikinaa niin että suklaa peittyy. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Koristele vaikkapa sulatetulla valkosuklaalla ja nonparelleilla.

Ja tältä näyttää sisältä tuo suklaayllätys. Jos tahtoo muuten enemmän suklaista makua, niin taikinaan voi paloitella mukaan vaikkapa taloussuklaata.