Meillä on ollut tapana grillata juhannuksena. Yleensä ollaan vielä avattu grillikausi näin keskikesän juhlapäivänä, mutta nyt oli jo peräti toinen kerta grillin äärellä. Tällä kertaa söimme hampurilaisia, porsaan pihvejä, kasviksia ja maissia. Hampurlaissämpylät ostettiin ihan kaupasta, pihvit sentään teimme itse. Väliin sai laittaa jääsalaattia, kurkkua, tomaattia, ananasta, paistettua munaa, cheddarjuustoa ja hampurilaisille tarkoitettua soosia a la kauppa :) Hyvää oli!

Kasvikset teimme edellisen grillauspostauksen ohjeella, tuo marinadi tekee kasviksista tosi hyvää. Tällä kertaa lisänä oli vielä tilkkanen etikkaa. Kasviksista mukana oranssi paprika, porkkana, bataatti, kesäkurpitsa, parsa ja kevätsipuli.

Keli oli kyllä tosi ihana! Aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta eikä sääskiäkään ollut kuin nimeksi. Olin kyllä jo suunnitellut valmiiksi sääskenkarkoittimet tuohon meidän grillimajan ympärille, mutta ei niitä tarvittukaan. Lapset sai temmeltää pihalla sekä pulikoida altaassa, minäkin sain aurinkoa. Kyllä, varsin nautittavaa :)

Tämän kuvan myötä toivottelen kaikille erittäin mukavaa juhannusta!