Tyttösen syntymäpäiville tein tällä kertaa myös muffineita. Halusin kokeilla jotain kirpeähköä, joten jälleen kerran Kinuskikissa pelasti. Löysin sieltä ohjeen sitruuna-inkiväärimuffineille. Sen verran ohjetta muuttelin, että jätin inkiväärin pois. Ja appelsiinijogurtin tilalle laitoin mandariinijogurttia, kun en appelsiinista versiota kaupoista löytänyt. Lemon curdin sijasta pursottelin päälle hiukan Sitruunakermaa.

Muffineista tuli tosiaan hiukan kirpeitä. Synttärisankarille tosin kelpasi muffineista vain päälle pursotettu sitruunakerma :) Jos ei ollut tarkkana, pöydällä oli muffineita, joista oli pursotukset nuoltu pois :D Ihan maistuvaisia herkkuja olivat nämäkin!!

Olen saanut lahjaksi silikonisia muffinivuokia 12 kpl. Ja olen tykännyt. Tässäkin kuvassa näkyy hiukan reunaa. Ei tarvitse muistaa aina ostaa muffinivuokia kun kaapista löytyy silikonivuoat.

Huomaa muuten, etten jaksa aina niin keskittyä tuohon pursottamiseen :D No, ainakin ovat omaleimaisen näköisiä! Vaikka olishan se kiva, että myös näyttäisivät kauniilta...