Pitkästä aikaa esille jotain, jota varten ei ole tarvittu jauhoja taikka munia :D

Lapset lähtivät päiväksi harjoittelemaan päiväkotielämää ja minä sain muutaman tunnin aikaa suunnitella jotain ihan omaa tekemistä: kaupoilla käyntiä, kirppisreissua, kylästelyä, auton siivoamista, pyykkiä, siivousta... Ja parin testipipon ompelua. Tekasin siis kummallekin lapselle oman pipon, hiukan eri malliset. Ihan kaksinkertaisesta trikoosta vaan ompelin suoraa kyytiä ja voila, valmista tuli :) Jos nämä ovat kooltaan ja mallilltaan lapsille passelit, päräytän toiset ja ehkä kolmannetkin myssykät ja ehkä panostankin niihin enemmän, voisin vaikkapa yrittää rusetin tekoa tai tähden applikointia. Mutta nämä menköön ihan tämmöisinä, peruspipoina.

Pojalle tuollainen tummansinisellä pohjalla oleva pipo, jonka "kaavana" ja mallina toimi ihan tavallinen mainospipo joka oli kovassa käytössä viime talvena. Hiukkasen lisäsin vain pituutta. Minä kun tykkään, että pipon pitää saada kunnolla korville :)

Tyttöselle sitten kiva ruskea-vaaleanpunainen pallopipo, jonka innoittajana toimi Jonathanin villamyssy. Tähänkin parisen senttiä lisää pituutta.

Tuossa kun kaivelin noita kangasvarastoja, huomasin, että olen tullut ostaneeksi aika hassuja kankaita :) Ei oikein löydy mitään yksiväristä vaan joko näitä raita/pallotrikoita tai sitten retrohtavia trikoita. Puuvillakankaissakin on jos minkälaista kuviota. Ja odottaa siellä edelleen se yksi mustavalkoinen kangas inspiraatiota fiftarimekon ompeluun itselleni...