Tulipa eilen avattua blogi suoraan asiaan siirtymällä :) En kyllä tiiä, ruukataanko tässä jotain höpistä kun blogia aloitellaan, mutta sanotaan nyt jotain.

Tykkään tosiaan leipoa, etenkin kokeilla kaikkea uutta. Perinteisiä pullia tai kahvikakkuja en niinkään leivo. Tai leivon kyllä, mutta yleensä testaan jotain uutta reseptiä. Esteettisesti en ole kovinkaan taitava, leivonnaiseni eivät välttämättä näytä niin hyviltä kuin maistuvat :D Mutta pääasia minulla onkin se maku.

Ruuanlaitossa olen vähän samanlainen, paljon kokkailen ihan perusruokia, mutta joskus pitää testata jotain uutta reseptiä ja varmaankin tulen niitä tännekin päivittelemään, jos jotain maistuvaista onnistun tekemään.

Idean blogista sain ystävältäni. Hän on monesti katsellut "tein sitä ja sitä kakkua" päivityksiäni facebookissa, joten hän ehdotti, että perustaisin blogin leipomuksiani varten. Näkisi kuvien kanssa mitä olen tehnyt, jos ei ihan maistamaan pääse.

Leivontatahti ja näin ollen myös blogin päivitystahti voi olla mitä on. Tällä hetkellä elämässäni on kaksi pientä lasta, kokopäivätyöt, opiskelu oppisopimuksella ja rakennusprojekti. Joten voinette kuvitella, että kiirettä pitää. Nyt on kyllä juhlia tulossa suht tasaiseen tahtiin, joten leivonnaisiakin on silloin luvassa :)

Mutta tässäpä pääpiirteittäin se mitä blogini tulee sisältämään. Kokeiluja, herkkuja, uusia tuttavuuksia ei välttämättä kovinkaan kauniissa muodossa :)