On uusi vuosi ja yölläkin saa syödä :) OIkeasti se menee niin, että on joulu ja yölläkin saa syödä. Ainakin tonttu. Mutta koska nyt on vuosi vaihtumassa, niin taidamme me vähän syödä yölläkin. Tänä vuonna panostettiin myös terveellisyyteen, vaikka toki niitä namuja ja pipsejäkin tarjolla oli, limua myös tottakai. Tarjolla oli siis kinkku-ananaspitsaa, jauheliha-paprikapitsaa, kanasalaattia, hedelmiä, lihapulla-nakkivartaita sekä jälkiruuaksi fazerina-valkosuklaamoussea. Ohjetta laitan erikseen pitsasta ja moussesta, muista kerron pikaisesti tässä postauksessa :)

Kattaus oli vain vähän ylimalkainen, jouluastiat vielä pöytään ja sapuskat kans. Se oli siinä.

Kanasalaatissa oli tällä kertaa tottakai kanaa suikaleina, viinirypäleitä, herneitä, kurkkua, tomaattia, jäävuorisalaattia, paprikaa ja ananasta. Mukaan piti tulla halloumijuustoa, mutta koska se ei maistunutkaan erityisen hyvältä, laitoin sen sipulin ohella tarjolle erikseen. Sai lisätä sekaan jos halusi.

Vartaat oli aika värittömiä, mutta ne oli tehty ajatellen lapsia. Tomaatti olisi tuonut kivasti väriä, mutta kumpikaan omista lapsistamme ei oikein perusta tomaatista. Niinpä vartaisiin päätyi prinssinakkeja, lihapullia, omenaa ja tuoretta ananasta. Lapsille maistui :)

Hedelmävati näytti herkulliselta ja värikkäältä. Valittavana oli viinirypäleitä ja kiiviä. Banaania, päärynää, omenaa ja ananasta. Sekä väriä tuomassa mandariinit ja vesimelooni. Nam!!

Näiden lisäksi oli siis vielä kahta pitsaa sekä tosi herkullinen, mutta ah niin makea jälkkäri. Mutta niistä lisää myöhemmin...

Nyt vain toivottelen teille kaikille oikein hyvää vuotta 2011!!