Ja loppuun ylpeyteni aihe :) Tästä kakusta tuli NIIIIN hieno! Halusin kokeilla kuinka sokerimassa taipuu minun käsissäni kakun päälle ja taipuihan se kohtailaisesti. Ensin kuitenkin tein koristeita. Sinisestä sokerimassasta liljoja Kinuskikissan tyyliin. Sain myös idean muotoilla rippikoululaisen nimen kakun päälle, malli ihan vain wordista ja vähän suurennettuna. Alle vihreästä sokerimassasta köynnös, lehdet tein yhtaikaa liljojen kanssa. Vähän sokerikuorrutetta (piparkakkukoristemassaa) kiinnitämään kukkasen paikoilleen. Helppo ja näyttävä tapa koristella kakku. Alareunaan reunamuotilla siniset koristeet peittämään hiukan tökeröä reunaa.

Muutoin sokerinmassan muovaaminen sujui hyvin, mutta hankaluuksia on edelleen tuon alareunan kauniisti asettelussa. Mutta harjoitus tekee mestarin :)

Mansikkamoussekakku

Kakkupohjan ohje löytyi tällä kertaa jälleen (ylläripylläri) Kinuskikissalta eli tällainen sokerikakkupohja. Täytteenä oli mansikkamousse, joka taas on lähtöisin Pullahiireltä. Kostutus tapahtui ihan vain maidolla.

Hyvää oli jälleen, mansikkamoussen lisäksi laitoin myös ihan mansikanpaloja täytteen joukkoon.

Tämmöisiä tarjottavia tällä kertaa. Ripille pääsyt muruseni on jo komea nuori mies. Itse olin aikoinani vähän häntä vanhempi (reilu 16 v.)  seuratessani pojan kastamista ja saadessani ensimmäisen kummintehtävän. Tuota nuorta miestä saan nähdä melkein päivittäin ja onkin hienoa seurata hänen (sekä veljiensä) kasvua ja kehittymistä!

Onnea vielä ripille pääsyn johdosta!