Rakastan kirpputoreja. Rakastan myös kirpputorilöytöjä käsitteleviä blogeja ja olen itsekin miettinyt jo pidemmän aikaa sellaisen perustamista. Mutta koska kirppistelen suht harvoin, en nähnyt mielekkääksi pelkkää kirppisblogia vaan ajattelin, että kyllähän se nyt muutama kirppislöytö silloin tällöin menee täällä herkkujen ja käsitöiden välissäkin, eikös juu . Niinpä nyt tulee perustettua myös oma kirppisosio tähän blogiin, joka alunperin piti olla leipomisblogi... Pitäisikö tässä muuttaa jo blogin nimeäkin vaikkapa pelkäksi Töllin Emännäksi :)

Mutta asiaan... Käväsin tosiaan tässä pari päivää sitten paikallisella pienellä kirppiksellä ja jotain kivaa sieltä löytyikin.

kuva täältä

Fisher Price lentokone, 5 euroa. Tästä en kuvaa muistanut ottaa, joten kaivoin sen netin uumenista. Yksi hahmoista puuttui ja muutama kynän himmeä jälki oli kyljessä, mutta kun kuopus tämän niin kovasti halusi... :)

E.T.M Toppatakki 120 cm, 2 euroa. Ajattelin esikoiselle varatakiksi, mutta onkohan liian tyttömäinen pojalle... No, ainakin esikoinen sen kelpuutti, joten eiköhän pihahommiin välttäne :)

Mix trikoopaita, koko 116, 0,50 euroa. Tyttöselle paita. Vähän iso koon mukaan vielä, mutta meneekin jemmaan.

H&M tunika, koko 98. 1 euro. Sen verran isolta näyttää, että menee tyttösellä ainakin aluspuserona esim. hihattomien mekkojen alla.

H&M paita, koko 110. Hinta 2 euroa. Kuopukselle paitaa. Kiva rypytysmahdollisuus hihoissa.

Ja lopuksi vaate, jota pyörittelin kauan. Me&I farkut, koko 122/128, hinta 3 euroa. Meandin vaatteeksi tämä oli mielestäni edullinen, joten piti hakemalla hakea, onko näissä jotain vikaa :) Ei ollut, joten esikoinen sai hyvät farkut odottamaan kasvamista.

Tämmöisiä löytöjä :) Päivittelen sitten uusia ostoksia, jahka kirppikselle pääsen. Olispa kiva päästä pyörähtämään isoilla kirpputoreilla... Huuto.net on myös suosikkipaikkojani, joten niitäkin löytöjä voisin tänne välillä päivittää.

On tässä juhliakin tiedossa... Mies täyttää vuosia ensin, viikon päästä sitten juhlitaankin isänpäivää. Joten kakkupäivityksiä on tulossa...