Onpa menny mahottoman pitkä aika edellisestä päivityksestä! Joulua olen viimeksi toivotellu näköjänsä :) No ei voine mitään, jonninmoinen blogikyllästys iski, joten leipomusten päivittämiset ovat jääneet väliin. Leivottu on, mutta jostain syystä en löytänyt kuin kahden tuotoksen kuvat koneelta. En enää edes muista ohjeita, joten saatte tyytyä kuviin ja muutamalla sanalla kerron mitä niissä suurin piirtein oli ja mitä tein :) Tämän postauksen jälkeen on luvassa insinöörin juhlintaherkkuja :)

Esikoisen synttäreille Angry Birds-kakkua. Muotokakkua en alkanut tekemään, joten lapsi sai "tyytyä" marsipaanikoristeisiin :) Tässä kova kolmikko ilman kakkua.Pojan suosikki, musta lintu meni täytekakun päälle. Toiset kaverukset sitten löysivät paikkansa hyydykekakun päältä :) Mulla on ongelmana tuo tomusokerin poissaaminen koristeista/kuorrutteesta. Onko tähän kenelläkään hyvää vinkkiä?? Pullasuti ei tunnu riittävän...

Siskonpojan synttärikakku toivomus taas oli kolmen suklaan kakku. Ja saamansa piti :)

Vasemmalla valkosuklaatäyte sekä -kuorrutus, keskellä maitosuklaatäyte  ja -kuorrutus ja oikealla tummasuklaatäyte - sekä kuorrutus. Kakku oli tosi iso, alustana oli puinen leikkuulauta joka kuuluu kaapistoon! Mutta yllättävän paljon tätä kakkua meni synttäreillä :)

Tämmösiä! Tytsyn synttäreille tilasin kakun paikalliselta taitajalta. Aihe kun tuntui omille taidoilleni liian vaikealta. Neiti kun sattuu tykkämään kovasti Tuomas Veturista :)